08.12.2022

Димитър Капов

фитнес нструктор на групови тренировки

глътка здраве с AЛOE ВЕРА гел за пиене

Най-добрите природни източници на здраве и красота

“Често ме питат в спортната зала какво пия, или вземам ли някакви вещества, че се чувствам и изглеждам толкова енергичен, и трудоспособен. Пия вълшебен сок от листата на Алое Вера. Всеки ден преди чашата ми с кафе отивам до хладилникът и си наливам чаша алое. Разкошен вкус, чист натурален продукт, без добавена захар и консерванти. Усещам всеки ден прилив на енергия, а тренировките си очаквам с нетърпение и голямо желание.

Споделям с вас, как се чувствам, когато пия от тази чудна напитка.

Препоръчвам я и вземам за близките си и приятели. Наздраве!” 🌞
Димитър Капов 
Ако се интересувате и искате да разберете повече ми пишете на лично във facebook > https://www.facebook.com/dimitar.kapov

или е-mail: [email protected]

или на мобилен телефон: 0886 349 266

можете от линка по-долу да направите своята поръчка сами с 15% отстъпка =>

http://dimitarkapov.com/%D0%BF%D0%BE%D1%80%D1%8A%D1%87%D0%B0%D0%B9-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B4%D1%83%D0%BA%D1%82%D0%B8-%D1%81-%D0%B0%D0%BB%D0%BE%D0%B5-%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D1%81-15-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF/

Гелът от алое вера е чиста напитка с 99.7% гел от алое вера, който идва директно от собствените ни плантации в Тексас и Доминиканската Република. Гелът от алое вера на Форевър е богат на витамин C и не съдържа нито захар, нито консерванти.

Първият продукт, получил сертификат от Международния научен съвет за алое заради чистотата си, гелът ни от алое вера може да се похвали с 99,7% гел от вътрешността на листата, който подкрепя храносмилателната система и подпомага усвояването на нутриенти. С любов извличаме полезната пулпа и течност от вътрешността на листата и я преработваме асептично, за да почувствате истинската сила на природата.

Нашето алое вера се отглежда в плодородна почва и при климат с над 2 000 слънчеви часа годишно. Представете си, че разрязвате листо от растението и изпивате гела директно от вътрешността му. Напитката, която ви предлагаме, е възможно най-близка до свежото растение и е сертифицирана от Международния научен съвет за алое за чистотата и качеството си.

Алое вера притежава естествени изчистващи свойства, които помагат на храносмилателната система да усвоява полезните вещества от приеманите храни, като същевременно допринася и за растежа на полезните чревни бактерии. То е чудесно и за кожата, а уникалният полизахарид ацеманан и другите нутриенти в състава му допринасят за подкрепа на имунната система. Всъщност ацемананът е един от ключовите маркери, с който Международният научен съвет за алое определя качеството на алое вера. Гелът на Форевър съдържа близо два пъти по-високо количество от изискваното за сертифициране. Сега напитката съдържа и много витамин C, който пък допринася за нормалната функция на имунната система и за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия.

Гелът от алое вера на Форевър се преработва асептично, което ни позволява да не добавяме никакви консерванти. Новата ни формула може да се похвали с 99,7% чист гел от вътрешността на листата на растението, внимателно извлечен на ръка, за да се наслаждавате на истинската сила на природата. Сега в Тетра Пак опаковка, изработена от 100% рециклируеми материали, гелът от алое вера ви дава възможност да се насладите на свежия вкус на неразреденото алое вера с всички негови полезни съставки – така, както природата го е създала.

– 99.7% чист гел от вътрешността на листата
– Без консерванти
– Подпомага храносмилането
– Подкрепя имунната система
– Допринася за усвояването на нутриенти
– Съдейства за поддържане на естествените енергийни нива

Съставки
Стабилизиран гел от алое вера [гел от алое вера (99,7%), витамин С (аскорбинова киселина), антиоксидант (аскорбинова киселина), регулатор на киселинността (лимонена киселина)].

Указания за употреба
Два приема по 60 мл или три по 40 мл. Разклатете добре, преди употреба!

Условия на съхранение
Преди отваряне съхранявайте на сухо и хладно място. След отваряне съхранявайте в хладилник (макс. 7оС) и консумирайте до 30 дни.


#АлоеВера #Алоезапиене #продуктизапиене #Здраве #щастие


Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.