08.12.2022

Димитър Капов

фитнес нструктор на групови тренировки

Какво ново?

 

https://www.facebook.com/events/407390883192111/?notif_t=plan_user_joined&notif_id=1553699410641863

Със своите навършени 122 години Жана Калман е жена, която впечатлява със своето дълголетие. На осемдесет и пет тя започва да учи фехтовка. Когато възрастта й става трицифрено число, все още кара велосипед. На стотната си годишнина прави разходка из родния Арл във Франция, приемайки поздравления за юбилея си. Този възторг от живота, който изпитва Калман, е всичко, за което мечтаем и ние: да бъдем здрави до края на дните си. Остаряването и смъртта са неизменни житейски обстоятелства, но начинът ни на живот не е. Той зависи от нас. Можем да живеем по-пълноценно и по-добре не само днес, но и в преклонните си години.
Чуйте още от лекцията на Димитър Капов, която ще се състои в неделя – 31 март от 15:00 часа в залата за групови занимания на Атлетик Фитнес Мол Марково тепе
Димитър е медицински специалист (лъчетерапевтичен лаборант в отделение по Лъчетерапия на Уни Хоспитал град Панагюрище и инструктор на групови тренировки в Атлетик Фитнес.
Той съчетава познанията си по медицина и опит в професията си на медицински специалист с голямото разнообразие от различни спортни активности, които води в Атлетик фитнес. Наблюдавайки и изучавайки хората, с които е в контакт ежедневно, както и с проверената информация събирана по темата – литература и доказателства, е успял да извлече най-полезнато и любопитно относно връзката – начин на живот, спорт и здраве, за които ще ви разкаже как те си взаимодействат и карат нашите тела, и съзнание да съществуват по-дълго радвайки се на щастлив и пълноценен живот.

👉 Събитието е за всички, които проявяват интерес и ще бъде с вход свободен до залата. Моля, запишете се предварително в списъка на рецепция във Атлетик Фитнес, или на телефон: 088 533 3421

 

Вече можете да тренирате ефикасно, динамично и забавно! Отслабнете и подобрете физическото си състояние като се забавлявате с фитнес батута.
Батутът е от тези спортни дисциплини, които горят най-много калории, съответно мазнини. Използвайки редовно вашия фитнес батут, можете да горите до 1200 калории на час, в зависимост от интензивността на тренировката. Натоварвате до 400 мускула на седалището, корема, ръцете и бедрата едновременно.
Фитнес батутите се препоръчват от спортни специалисти, физиотерапевти и организации като НАСА.
Най-голямото предимство на тази тренировка е, че ще оформите тялото си по невероятен начин без да натоварвате ставите на глезените, коленете, тазобедрените стави и гръбначният стълб!

Ползите са много и накратко по-долу са представени само част от тях, за да сте наясно колко много печелите само с 2-3 тренировки на седмица. => http://dimitarkapov.com/steel-jump/

#Reboudinffitness #Jump #fitnesjump #thebestcardiotraining#PlovdivJump #Athleticjump

–––––––––––––––––––––––––––

BURN е тотално нов формат на функционална програма с уникален модел. Използва музиката по неповторим начин характерен само за BURN и таргетира балансирано и ясно отделни мускулни групи.
Въвежда изцяло ново измерение за продължителността на тренировка за цяло тяло в залата сами, с група или в дома, както и на начина му за провеждане.
Продължителност от 28 до 35 минути. Без излишно губене на време, без прекъсвания.
Всичко е на точното място в точното количество с възможност за динамична почивка докато се тренира.
Радваме се че BURN e изцяло made in Bulgaria продукт на Dancelo.

От линка по-долу може да гледате видео от първия промо клас по BURN – Functional Music Training – Атлетик Фитнес – Мол Марково тепе >>>>>>>

https://youtu.be/x5kvdI1BsdY

https://www.facebook.com/athleticmarkovotepe/videos/661466280875381/

https://www.facebook.com/athleticmarkovotepe/videos/661466280875381/

 

Тази година, ние, Фам и Митко, лицензирани инструктори от Атлетик Фитнес, имаме удоволствието отново да участаме в седмицата на движението в Пловдив, ще се включим със следните класове:

Петък, 1.06, при фонтаните:
18:00ч. – Power Yoga с Фам
18:30ч.-19:30ч. – Dancelo с Митко и Фам

Събота, 2.06, на виенския павилион:
10:00ч. – Steel Tonic с Митко
10:30ч. – Dancelo с Фам и Митко
18:30ч. – Piloxing с Митко
19:10ч. – Metabolic Functional Workout с Фам и Митко Заповядайте да тренираме заедно на открито и налълно безплатно!

? Всеки, който дойде при нас на събитието и все още не e клиент на Атлетик фитнес, ще получи подаръчен талон за 1 седмица БЕЗПЛАТНО ползване на клуба!

https://www.facebook.com/queenaxbg/

Здравейте, приятели!
Лятото наближава и е време да направим поредната външна тренировка, този път на Младежки хълм.
На 27 май(неделя) от 10ч. сборен пункт – ресторант Сентрал парк. Не носете много багаж, необходимо ви е само вода, а ние ще се погрижим за доброто настроение и много изразходени калории. Необходимо е предварително записване на рецепция или на тел: 0885 333 421
Всеки, който не е член на Атлетик, ще получи 1 седмица неограничени посещения в залата.
Очакваме ви! ?

Вижте във флайъра на събитието програмата с тренировки. Подготвили сме четири оригинални спортни занимания от които можете да се заредите с енергия, обогатите с упражнения и забавлявате с всички наши инструктори, членове и гости на съботието.

https://www.facebook.com/queenaxbg/
Хайде приятели, фитнеса не е само тежести и упражнения до безкрай, фитнес е оптималното качество на живот. Забавлявайте се в груповите занимания вече с комбинирани класове – танци и фитнес
DANCELO е нова денс фитнес мания за всички възрасти без ограничение. Средна интензивност на натоварване, лесно за изпълнение и много приятно като усещане. Вземете удобните си обувки, най-прекрасните си усмивки и елате на събитието, а ние ще се погрижим да се забавлявате и чувствате добре!
–––––––––––––––––––––––––––––-
Здравейте на всички,
Имам удоволствието да ви съобщя, че от 21 ноември станах част от отбора на най-новия и най-големия в град Пловдив фитнес център -Athletic Fitness Markovo Tepe Mall
Като инструктор по групови занмания ще водя класове по функционални тренировки, степ и Steel Tonic – хит в съвременните интензивни и напомпващи групови занимания, както и водещ на занимание с група на уникалната за България Queenax клетка. Всички тези класове ще се провеждат в голямата зала за групови занимания, където ви очаквам и днес от 20:30 часа за класа по функционална тренировка.
Функционалното трениране се базира на вид трениране, използващо специфични движения от спортни или от ежедневни дейности. Човешкото тяло е проектирано да функционира като едно цяло, мускулите биват активирани в специфични последователности за да изпълнят желаното движение. Във всяко движение са включени няколко мускула и всеки от тях изпълнява различна функция. При функционалните тренировки се тренират не само повърхностните мускули, но също така стабилизаторите на мускулите. Свободни тежести могат да бъдет използвани при функционалните тренировки като например: ластици, платформи, топки, трамплини, маншон и други.
График на часовете вижте в снимката по-долу.
Благодаря ви за вниманието!

STEEL TONIC вече и в Пловдив!

Имате нужда от стягане на фигурата и тонизиране на тялото?
Защо не пробвате със СУПЕР динамична тренировка STEEL TONIC!

Специфичните упражнения с хореографски последователности са чудесен начин да поддържате добра спортна форма и да раздвижите цялото си тяло.

Какво да очаквате от STEEL TONIC тренировката?

• Интензивни и разнообразни упражнения включващи всички части на тялото и мускулни групи
• Използване на допълнително оборудване – гири, ластици, степ платформа, топки
• Тренировката прединава под съпровода на специално подбрана музика
• Работи се основно за проблемните зони – седалищна мускулатура, бедра, ханш, корем и ръце
• Системата от упражнения развива кардио-респираторния апарат и много спортни качества като сила, гъвкавост, издържливост, координация на движенията

Започваме в 12:00 часа на 15-ти януари в Атлетик Фитнес Марково Тепе!

За повече информация и записвания на рецепцията или на телефон: 0878 420 799

(Може да се запишете за втората STEEL TONIC ТРЕНИРОВКА, която ще се проведе на 29-ти януари в Атлетик Фитнес Марково Тепе)

 

IMG_1436За поредна година SMART STUDIO KAMATO ще участва с открита тренировка по Fit Jumping в Европейската седмица на физическата активност и спорт- MOVE WEEK. Заповядайте на Виенския павилион в Градската градина kd 29 май /събота/ от 11:30 ч. да полетим заедно!

https://www.facebook.com/events/1014139868671073/

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.