08.12.2022

Димитър Капов

фитнес нструктор на групови тренировки

Поръчай продукти с алое вера с 5% отстъпка

Искаш ли да получаваш полезни идеи от мен и да ползваш отстъпки?
Включи се в моя Алое Вера Клуб сега!

СТАНИ ЧАСТ
ОТ МОЯ ФОРЕВЪР КЛУБ И ПОЛЗВАЙ ОТСТЪПКА!
 
ЗАПИШИ СЕ СЕГА – напълно безплатно е!

1. напълно безплатно е.

2. веднага получаваш правото да пазарувате с 5 % отстъпка, директно от производителя Форевър Ливинг Продъктс.

3. регистрацията и отстъпката, които ползваш, са валидни доживотно (никога не губиш нивото, на което си).

4. не се изисква да правиш месечни поръчки или годишни обороти, за да я поддържаш.

5. ползваш отстъпката и при всички следващи поръчки на продукти от гамата на Форевър. 

6. няма месечни или годишни такси.

7. ставаш само клиент с отстъпка – никой не те притеснява да дистрибутираш продукти.

8. получаваш достъп до онлайн магазин, откъдето можеш да пазаруваш, когато и каквото пожелаеш. Можеш да поръчваш и по телефон.

9. ползваш 30-дневна гаранция за удовлетвореност на клиента т.е. може да върнеш продукт, ако не си удовлетворена, дори и продуктът да е отворен и ползван.

10. ако в рамките два последователни календарни месеца през твоя клиентски код се направят поръчки в определен обем, ще можеш завинаги да постигнеш и да ползваш по-голяма отстъпка – постига се еднократно, не се поддържа с поръчки всеки месец, продължаваш да бъдеш само клиент с отстъпка и си пазаруваш при необходимост!

1. Регистрирайте се онлайн оттук: https://flp.bg/bg/join/ (нека не те притесня формата за регистрация – наистина ставаш само клиент с отстъпка, без никакви ангажименти за обороти, няма такси, абонаменти – просто към момента формата за регистрация на клиент и бизнес сътрудник е една и съща).

2. Попълни своя и-мейл във формата. Веднага след това влез в и-мейла си, където ще получиш съобщение с линк за потвърждение и вход в онлайн магазина.

3. В електронната бланка, която ще се отвори, въведи необходимите твои данни (в полето адрес въведи адрес за кореспонденция, а банковата сметка не е задължителна) и направи първата си поръчка. Системата ще ти предложи да направиш най-изгодната за теб покупка – стартовия пакет на Форевър. А ако имаш друго предпочитание, продуктите са разделени в категории, за да ти е лесно да се ориентираш и избереш.

В графа спонсор трябва да въведеш спонсор id:359100004812, и спонсор име и фамилия: Димитър Капов.

4. Избери желаните продукти по отделните категории от менюто вляво – със стрелките се въвеждат желаните бройки от даден продукт.

5. Отиди в „Приключване“, прегледай поръчката, избери начин на плащане и въведи в празното поле адрес или офис на Спиди за доставка и потвърди като натиснеш бутона „Изпрати молба за регистрация“ или „Плащане“ (ако е отбелязано плащане с карта).

6. До 24 или до 48 часа по твой избор ще получиш поръчката заедно с два екземпляра на формуляра за регистрация (единият остава за теб, а другият ще бъде взет от куриера и върнат в офиса на Форевър). 

​Това е! Ще получиш клиентски код и парола до онлайн платформата на Форевър, откъдето и занапред ще можеш да си пазаруваш с отстъпка

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.