08.12.2022

Димитър Капов

фитнес нструктор на групови тренировки

ECross kids

ECross kids – Димитър Капов – сертифициран инструктор на ECross – Italy по инструктор на групови тренировки за деца 

  • ECross Kids е първата фитнес система, изцяло посветена на деца и тийнейджъри, която е проучена за включване във фитнес зали и клубове, където липсва детският сектор.
  • ECross е глобална система, изправена пред проблема с фитнеса от няколко гледни точки.
  • ECross децата искат да насочат подрастващите поколения към по-здравословен и осведомен начин на живот
  • Програмата ECross перфектно съвпада с други спортове за по-голяма физическа подготовка

ECross е обучение: чрез постоянната практика той създава навик, който се превръща в начин на живот, в който движението е част от ежедневието.
Втората, важна дума от горната дефиниция на обучението е „гаранция“. Всъщност нашата програма е резултат от дългогодишен опит в обучението на деца и тийнейджъри. Този план е пряко тестван от спортни науки.

Фонът на изображението има свой собствен смисъл и значение; всъщност вляво има „E“, което присъства в логото на ECross и означава „ефективност“ , един от най-важните принципи на нашата система за обучение. Вдясно има „X“, което показва пресечната точка между координацията и условните умения.


Физическо възпитание

Всъщност основната цел е да се придаде спортна култура, да се научат децата да се грижат за тялото си, като тренират всички негови функции и умения и чрез здравословно хранене. Тези практики трябва да станат наистина прости, за да се чувстват добре и да подобрят своите спортни постижения.

Планиране

Нашият метод предоставя всички инструменти за създаване на цялостни и балансирани тренировъчни сесии за всички младежки типове тяло. Има ясни правила, но има възможност да обогати програмата със собствените си спортни преживявания: кой идва от ски, кой от бойни изкуства и кой от танци; всеки има възможност да донесе нещо от собствения си опит, за да създаде по-отворена и цялостна фитнес система.

Подбор на упражнения

Добра връзка между сила / тегло

Добро сърдечно-съдово съпротивление

Развити умения за координация

Добра гъвкавост на ставите и мускулите

Оптимална връзка между чистата телесна маса и мастната телесна маса

Добри хранителни навици

Ние вярваме, че детският сектор е най-важният сектор и за това определяме ECross като истинска програма за физическо възпитание. Той се състои от упражнения без тегло или с малко оборудване, които имат за цел да увеличат както условните, така и координационните умения. Тази програма е организирана, планирана и може да бъде персонализирана с опита и креативността на обучителя.

Copyright © All rights reserved. | Newsphere by AF themes.